Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

En man och en Kvinna som cyklar på en stig i en höstfärgad skog.

Coronasäkra aktiviteter

År 2020 gjorde coronapandemin intåg i våra liv. Coronasäkra aktiviteter och social distansering blev det nya normala. Med de strikta restriktioner som råder tipsar vi om aktiviteter som är trygga att genomföra. Vi vill helt enkelt fortsätta att inspirera dig till ett aktivt men tryggt liv i Eskilstuna.

Coronasäkra aktiviteter i Eskilstuna

I Eskilstuna finns aktiviteter där det är möjligt att hålla avstånd och som trots pandemin kan upplevas utan risk för smittspridning. Det är viktigt att följa de restriktioner som råder men att fortsätta förgylla livet med det som fortfarande går att göra.

Trygga upplevelser i naturen

Hemmajobb och stillasittande gör att vi mer än någonsin behöver vara aktiva. Aktiviteter i naturen är trygga upplevelser som bidrar till välmående. Vandra, cykla eller fiska - här får du tips på hur du kan upptäcka naturen i Eskilstuna.

Take away-mat med utkörning

Allt fler restauranger erbjuder coronasäkra luncher och middagar genom att köra ut sin mat till kunderna. Här listar vi ett urval av matställen med utkörning.

Upptäck Eskilstunas offentliga konst

Den offentliga konsten i Eskilstuna och Torshälla inbjuder till både fysisk aktivitet och kultur. Du kan guida dig fram mellan konstverken helt på egen hand med hjälp av den digitala konstkartan eller en karta i tryckt form.

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.