hero-bild

Ny attraktion på River Relax - upplev kallsvallet

River Relax på Munktellbadet presenterar en efterlängtad nyhet - Kallsvallet! Kallsvallet är en kallvattendusch som garanterat inte lämnar dig oberörd.

På River Relax tar man bastukonsten på allvar

Hos River Relax kan du uppleva olika sorters värme. Den klassiska torra eller omslutande fuktiga – intensifierad i Aufgussbastu med eteriska oljor till en upplevelse som får dig att lämna tid och rum.

Men River Relax är inte bara värme. Med vårt nya kallvattenfall, Kallsvallet, får du även chansen att uppleva kyla. Njutning är så mycket mer än avkoppling, och upplevelsen sitter i kontrasterna. Vatten av olika temperaturer har länge använts för att öka blodcirkulationen och välbefinnandet. I växlingarna mellan varmt och kallt kan du hitta nya dimensioner som gör dig mer närvarande i nuet.

En kvinna sitter i en pool. Hon har bikini på sig. Vattnet är stilla

Kompletterande service

Relaxen erbjuder alltid dricksvatten i karaffer om du skulle bli törstig under ditt besök. Det finns även möjlighet att köpa snacks, mat och dryck – både med och utan alkohol.

Besök River Relax i höst och prova att kallsvalla efter bastun eller badet i vår varmkälla. Det har aldrig varit lättare att känna sig levande på River Relax.

Covid-19 restriktioner

River Relax följer bransch-rekommendationer och har i skrivande stund ångbastun stängd samt restriktioner gällande maxantal i Aufguss-bastun.