Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Låt Live Leva, Jens Hult Pressbild

Jens Hult och Cornelia Jakobs klara för LÅT LIVE LEVA

Tidigare Idol-deltagaren Jens Hult och indie-sångerskan Cornelia Jakobs är klara för LÅT LIVE LEVA, den digitala festivalen som intar Eskilstuna 1 augusti.

LÅT LIVE LEVA

LÅT LIVE LEVA är ett digitalt festivalinitiativ som ersätter Eskilstuna Stadsfestival - den första augusti kommer konserten att livesändas på storbildsskärmar på utvalda hotell och restauranger i Eskilstuna. Det innebär fantastisk livemusik från lokala talanger och folkkära artister!

Midnight Hour

Som ett tillägg till festivalen lanseras Midnight Hour där Peg Parnevik ger en längre spelning när festivalen slutar vid 23. Till Midnight Hour finns digitala biljetter att köpa via den digitala konsertarenan Dramatix.tv

Jens Hult

Jens Hult fångade svenskarnas hjärtan när han deltog i Idol 2013, där hans ödmjuka personlighet och varma stämma gjorde sig känd. Hans senaste releaser som kommit under våren samlas nu i EPn ”fåglarna”, och nu är Jens klar för att delta på LÅT LIVE LEVA i Eskilstuna.

Cornelia Jakobs

Indie-sångerskan Cornelia Jakobs har tagit grepp om sin egen musikkarriär efter flera år i branschen, och bestämt sig för att göra allting i hela processen själv – ingen manager, inget skivbolag. ”Dynamisk känslo-svallande live-musik” resulterar det i, enligt henne själv. Sedan tidigare är Cornelia känd för att ha deltagit i Melodifestivalen 2011 med pop-gruppen Love Generation, och nu är hon klar för LÅT LIVE LEVA.

Artister klara för LÅT LIVE LEVA

Sedan tidigare är fler artister klara för den digitala stadsfestivalen, och så här ser dess line-up ut nu:

  • Ola Aurell
  • Jens Hult
  • Cornelia Jakobs
  • ISA
  • Peg Parnevik
  • Atomic Swing
Låt Live Leva, Peg Parnevik Pressbild

Fotograf: Philippa Parnevik

Peg Parnevik, popartisten som deltar i LÅT LIVE LEVA.